U bevindt zich nu hierKlik hier voor Wie is Farasha?Klik hier voor BehandelingenKlik hier voor ContactKlik hier voor Links en meer info

Consulten, sessies & werkwijzen      

Communiceren met (huis)dieren      

Reconnective healing      

Avalon ELA-energy      

Contact leggen met overleden dier (reading)      

 

 

Consulten voor Mensen      

Consulten/sessies/werkwijzen  bij Farasha-healing specifiek gericht op dieren:
Het werken, ondersteunen en healen van dieren neemt bij Farasha-healing een belangrijke plaats in.
Dieren zijn een verrijking in ons leven en ze verdienen het dat er respectvol met hen wordt omgegaan. Net zo als bij mensen kunnen ook dieren last hebben van bepaalde problemen die zorgen voor  disbalans. Hierbij kun je denken aan een traumatische ervaring, stress, verdriet, angst etc.
Het dier kan hierdoor niet meer optimaal functioneren.  Farasha-healing kan hierbij helpen om tot een oplossing te komen met als doel de disbalans op te heffen en het dier weer in zijn optimale vorm te laten functioneren/stralen.

Uiteraard ben ik geen arts en adviseer ik altijd bij (fysieke) klachten in eerste instantie contact op te nemen met een dierenarts.

 

Farasha-healing maakt hierbij gebruik van de volgende werkwijzen:

 

Communiceren met (huis)dieren:
Bij Mieke Zomer,  de bekendste dierentolk van Nederland, heb ik geleerd om met dieren te communiceren door de training de Brontaal van de dieren te volgen.
Dat communiceren met dieren gebeurd op afstand. Met behulp van een foto van jouw huis dier, maak in meditatieve toestand contact en ga met jouw dier in gesprek.  Jouw dier kan op deze manier berichten aan mij doorgeven en vragen beantwoorden die je van te voren aan mij per mail kunt doorgeven.  Die vragen kunnen op allerlei gebieden gericht zijn, zoals waarom is mijn huisdier onzindelijk, waarom kan mijn huisdier het niet goed vinden met onze kat of hond, waarom is mijn huisdier zo angstig, waarom reageert mijn huisdier zo gespannen etc..
Van het gesprek ontvang je een uitgebreid telefonisch verslag (in de vorm van een belafspraak) met hierin de antwoorden op de door jou gestelde vragen en advies hoe met bepaalde problemen van het dier om te gaan. Het voorschrijven van Bachbloesemremedies kan hierbij voor het dier ondersteunend werken (link naar pagina met Bach
Bloesems)


Reconnective healing voor dieren:
De reconnective healing  is een healingsmethode, een frequentie  (energie) die op fysiek-,   emotioneel-, mentaal- en zielsniveau heelt. Praktijkervaringen, maar ook onderzoek wereldwijde in wetenschappelijke laboratoria hebben aangetoond dat reconnective healing effectief is. Een reconnective healing sessie is een samenspel tussen de "heler", de cliënt en het universum.  
Als Reconnective Healing Practioner stem ik me af op de reconnectie frequentie en op de frequentie van de cliënt. De energie wordt door mij geïnitieerd en blijft lang tot na de sessie in de cliënt door werken.

 De reconnective healing is niet alleen toepasbaar bij mensen, maar ook bij dieren. Het heelt dieren, net als mensen,  op fysiek, emotioneel, mentaal en op zielsniveau. In 2010 heb ik de workshop reconnective healing voor dieren bij  de Amerikaanse genaamd Rene Coltson gevolgd, zodat ik deze vorm van healing ook specifiek toe kan passen bij dieren.
Ik ben echter niet instaat om dieren te ontvangen in mijn eigen praktijk. Ik kan echter wel naar het dier toekomen om hem in zijn eigen omgeving een healing sessie te geven. Uiteraard vraag ik naast de kosten voor een sessie, dan ook een kilometervergoeding.
Ook is het mogelijk om het dier met behulp van een foto ervan op afstand te healen.
Bachbloesemremedies kan hierbij ook voor het dier ondersteunend werken. 

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving over Bachbloesem Remedies.

Uiteraard ben ik geen arts en adviseer ik altijd in eerste instantie contact op te nemen met een dierenarts, wanneer er problemen zijn met een dier.


Avalon ELA-energy
Via Marion Berndsen ben ik in 2011 in aanraking gekomen met de Avalon ELA energie. Zij is als medium en healer in Nederland de enige voorloper om met deze hoge vorm van energie te mogen werken.  Via haar heb ik geleerd om met behulp van deze energie mensen en dieren een healing te geven. Qua energie gaan we naar een nieuwe tijd en zal de komende jaren ons bewustzijn en onze gevoeligheid verhoogd worden. Dat geldt voor alle mensen dieren. Een andere wijze van healen is daarbij ook wenselijk omdat energieën die vroeger helend voor ons waren nu hun kracht verliezen, omdat ze door onze energie als “normaal” gezien worden, alsof ze bij ons horen. De Avalon ELA-energy healing raakt diepere lagen in ons aan, helpt ons beter  fysiek en mentaal in balans te komen en “oude pijnpunten” (zoals angsten) uit het huidige leven, maar ook uit vorige levens te helen. Een healing met deze energie is zeer krachtig. Tijdens de healing voel ik waar energetische blokkades/stoorvelden zitten, waar iets aangedaan kan worden gedurende de healing. Het is een wijze van healen waarbij geen sprake is van veelvuldige afspraken. Uiteraard kan en mag ik geen garanties geven, maar een of twee keer healen kan het een ander in beweging zetten. De healing kan ook op afstand gegeven worden.

In juni 2013 heb ik bij Marion Berndsen de opleiding Avalon ELA dierentherapeut afgerond. Ik heb inzichten gekregen over de dierenwereld en hoe ik dieren kan helpen en begeleiden met ondersteuning van de Avalon ELA energie. Met name op het gebied van gedragsproblemen van dieren is deze wijze van healen zeer helpend. Een healing bij een dier kan in de nabijheid van het dier of op afstand. Ik kan geen dieren in mijn eigen praktijk ontvangen. Ik kan het dier wel healen in de thuissituatie. Uiteraard vraag ik een kilometervergoeding wanneer ik naar het dier toe ga. Voor Ik ben geen dierenarts en stel dan ook geen diagnose. Bij ernstige fysieke en  psychische klachten adviseer ik altijd in eerste instantie contact op te nemen met een dierenarts.


Contact leggen met overleden dier (reading):
Via  een foto van een overleden dier, leg ik met behulp van de spirituele wereld contact met dit dier. Via de spirituele wereld kan het dier informatie aan mij doorgeven die over hem of haar gaat. Op deze manier kunnen mensen antwoord krijgen op hun vragen over hun overleden huisdier. Het dier bepaalt echter zelf of hij open staat voor contact. 

© Farasha Healing 2013