U bevindt zich nu hierKlik hier voor Wie is Farasha?Klik hier voor BehandelingenKlik hier voor ContactKlik hier voor Links en meer info

Consulten, sessies & werkwijzen     

Avalon ELA-energy      

Reconnective Healing      

Contact met overledenen      

Persoonlijke inzichten      

Ondersteuning hooggevoelige kinderen      
en nieuwe tijdskinderen     

Bachbloesem Remedies      

 

 

Consulten voor Dieren      

      

Consulten/sessies/werkwijzen  bij Farasha-healing:

 

Avalon ELA-energy-healing:   
Via het bekende medium en healer Marion Berndsen ben ik in 2011 in aanraking gekomen met de Avalon ELA energie. Zij is als medium en healer in Nederland de enige voorloper om met deze hoge vorm van energie te mogen werken.  Via haar heb ik geleerd om met behulp van deze energie mensen en dieren een healing te geven. Qua energie gaan we naar een nieuwe tijd en zal de komende jaren ons bewustzijn en onze gevoeligheid verhoogd worden. Dat geldt voor alle mensen. Een andere wijze van healen is daarbij ook wenselijk omdat energieën die vroeger helend voor ons waren nu hun kracht verliezen, omdat ze door onze energie als “normaal” gezien worden, alsof ze bij ons horen. De Avalon ELA-energy healing raakt diepere lagen in ons aan, helpt ons beter  fysiek en mentaal in balans te komen en “oude pijnpunten” (zoals angsten) uit het huidige leven, maar ook uit vorige levens te helen. In juni 2012 heb ik bij Marion Berndsen de opleiding Avalon ELA kindertherapeut afgerond. Ik heb daar geleerd om nieuwe tijdskinderen te helpen en te begeleiden met ondersteuning van de Avalon ELA energie.

De Avalon ELA-energy staat in verbinding met de oude wijsheid vanuit Egypte, Leimuria en Atlantis (ELA). Een healing met deze energie is zeer krachtig. Tijdens de healing voel ik waar energetische blokkades/stoorvelden zitten, waar iets aangedaan kan worden gedurende de healing. Het is een wijze van healen waarbij geen sprake is van veelvuldige afspraken. Uiteraard kan en mag ik geen garanties geven, maar een of twee keer healen kan het een ander in beweging zetten.  De healing is van toepassing op volwassenen en kinderen en kan eventueel ook op afstand gegeven worden. Ik ben geen arts en stel dan ook geen diagnose. Bij ernstige fysieke en  psychische klachten adviseer ik altijd in eerste instantie contact op te nemen met een arts.

Reconnective healing:   
Bij de Amerikaan Dr.Eric Pearl en zijn opleidingsteam heb ik geleerd om de reconnective healing toe te passen. Ik heb hiervoor in 2009 ook een certificaat behaald (level I en II)  en ben bevoegd om met deze vorm van healing te werken. 
Eric Pearl is de schrijver van de bestseller:  Heel anderen  Heel je zelf.
De reconnective healing  is een healingsmethode, een frequentie (energie) die op fysiek-,   emotioneel-, mentaal- en zielsniveau heelt. Praktijkervaringen, maar ook onderzoek wereldwijd in wetenschappelijke laboratoria hebben aangetoond dat reconnective healing effectief is. Een reconnective healing sessie is een samenspel tussen de "heler" , de cliënt en het universum.  
 Als Reconnective Healing Practioner stem ik me af op de reconnectie frequentie en op de frequentie van de cliënt. De energie wordt door mij geïnitieerd en blijft lang tot na de sessie in de cliënt door werken.  Sommige cliënten ervaren na een sessie al resultaat. Andere hebben daar 2 a 3 sessies voor nodig.  Als echter na 3 sessies geen duidelijk waarneembare verandering heeft plaatsgevonden, dan is dit niet de meest aangewezen weg voor de cliënt. 
Uiteraard ben ik geen arts en adviseer ik altijd bij fysieke en ernstige psychische klachten in eerste instantie contact op te nemen met een arts.

De reconnective healing is niet alleen toepasbaar bij mensen, maar ook bij dieren. Het heelt dieren, net als mensen,  op fysiek, emotioneel, mentaal en op zielsniveau. In 2010 heb ik de workshop reconnective healing voor dieren bij Rene Coltson gevolgd, zodat ik deze vorm van healing ook specifiek toe kan passen bij dieren.
Ik ben echter niet instaat om dieren te ontvangen in mijn eigen praktijk. Ik kan echter wel naar het dier toekomen om hem in zijn eigen omgeving wijze een healing sessie te geven. Uiteraard vraag ik naast de kosten voor een sessie, dan ook een kilometervergoeding.
Ook is het mogelijk om het dier met behulp van een foto ervan op afstand te healen.

 

Contact leggen met overleden personen (reading):
Via  een foto van een overleden persoon, leg ik met behulp van de spirituele wereld contact met die persoon. Via de spirituele wereld kan die persoon informatie aan mij doorgeven die over hem of haar gaat of over zijn familieleden of vrienden. Op deze manier kunnen de dierbaren van de overledenen antwoord krijgen op hun vragen. De overleden persoon bepaalt echter zelf of hij open staat voor contact.   

 

Persoonlijk inzicht krijgen o.a. met de tarot:
Op sommige momenten kun je als mens vastlopen in je leven op diverse gebieden en weet je  niet welke weg je moet inslaan. Met behulp mijn intuïtieve/spirituele kwaliteiten, eventueel de tarot en mijn psychosociale vaardigheden kan ik door middel van een consult/reading inzicht geven aan mensen om blokkades in hun leven op te lossen. Daarbij geef ik ook handvaten, zodat mensen zelf weer richting kunnen geven aan hun leven en in hun eigen kracht komen te staan.


Ondersteuning  hooggevoelige kinderen -en nieuwe tijdskinderen:
Er komen steeds meer hooggevoelige en nieuwe tijdskinderen  op aarde.  Het grootste verschil tussen hooggevoelige kinderen en nieuwe tijdskinderen is dat nieuwe tijdskinderen buiten zintuiglijke (paranormale) waarnemingen hebben.  De grootste overeenkomst is hun enorme mate van hoogsensitiviteit. Nieuwe tijdskinderen zijn dus ook hooggevoelig.
Momenteel is een op de drie kinderen die nu geboren word hoogsensitief.
Deze kinderen zijn enorm gevoelig. Ze hebben een zeer sterk ontwikkeld zenuwstelsel.  De gevoeligheid zit in het kind, je kunt daar niets aan veranderen. Er is echter niets mis met deze kinderen. Het is een normale manier van zijn. Je dient er alleen op een speciale manier mee om te gaan.

Hoogsensitieve kinderen beleven de wereld om hun heen veel intenser dan andere kinderen. Over het algemeen  schrikken ze sneller, reageren ze angstiger,  zijn sneller geïrriteerd, kunnen zich enorm druk maken over details die andere mensen niet eens zien en hebben een probleem met de aandacht; ze zijn snel afgeleid door hun innerlijke wereld.
Hoogsensitieve kinderen hebben vaak voor hun leeftijd een diepgevoelsleven, ze zijn zich scherper bewust van emoties en gevoelens van anderen,  ze kunnen op zeer jonge leeftijd nadenken over levensvragen en hebben vaak een enorme fantasie.  Deze kinderen komen dan ook vaak als heel wijs over.
Hoogsensitieve kinderen raken echter sneller en heftiger overprikkeld door alles wat op hen afkomt, thuis of elders. De kinderen kunnen op diverse manier reageren als ze overprikkeld zijn. Sommige kinderen reageren zeer emotioneel of met agressie, andere kinderen klappen helemaal dicht en reageren niet meer vanuit verlegenheid en geremdheid.

De buitenwereld bestempelt deze kinderen vaak als eigenwijs, eigenzinnig, niet geïnteresseerd, overactief, moeilijk opvoedbaar en afgesloten. Regelmatig  krijgen deze kinderen medicijnen zoals Ritalin om ze rustig te krijgen. Ook krijgen ze soms ten onrechte een etiket  opgeplakt dat er sprake is van een stoornis, zoals ADD, PDD-NOS  en Asperger.
Het zijn echter liefdevolle kinderen die vaak niet begrepen worden door hun omgeving omdat ze zoveel wijsheid en gevoeligheid bezitten die voor velen niet te bevatten is. Deze kinderen willen de wereld ontdekken op hun eigen wijze en zijn wie ze zijn. Voor ouders en opvoeders vraagt dit een coachende opvoedingsstijl. Het daarbij aangeven van grenzen en duidelijkheid is een voorwaarde.

Vanuit farasha-healing, kan ik door in gesprek te gaan met ouders en hun hoogsensitieve kinderen kijken wat er nodig is zowel voor het kind als zijn ouders.
Het uitgangspunt is om zowel kind als ouders weer beter in balans te laten komen en hun in hun eigen kracht te zetten, zodat hun positiviteit en zelfvertrouwen kan toenemen. Het gebruik van Bachbloesemremedies en het inzetten van healingsessies kan hierbij ondersteunend werken.

Het werken met Bachbloesemremedies:
Als extra ondersteuning voor zowel mensen, kinderen en dieren kan ik een op maat gemaakte Bachbloesemremedie voorschrijven.
Bachbloesemremedies  zijn ontwikkelt door de Engelse arts dokter Edward Bach rond 1930.
De remedies zijn een natuurproduct en worden verkregen uit wilde bloemen en bloesems van bomen.  Het zijn geen medicijnen. De bloesems zijn veilig voor volwassenen, kinderen en dieren. Ze zijn niet giftig, hebben geen bijwerkingen en zijn niet verslavend. Ze zijn heel goed te gebruiken naast  medicatie en therapievormen. Ze werken ondersteunend. De remedies behandelen de individuele persoon of dier en niet de ziekte of symptomen van die ziekte. Ze werken specifiek op de emotionele gesteldheid van de desbetreffende persoon of dier.  De remedies helpen negatieve gevoelens en gemoedsstemmingen te overwinnen en als mens /dier weer in balans te komen. Voorbeelden hiervan zijn jaloezie, faalangst, verlegenheid, overbezorgdheid en angst voor bepaalde zaken.
In totaal zijn er 38 remedies waarvan je meerdere remedies  kunt voorschrijven.  Je maakt als het ware een mix van remedies die speciaal van toepassing zijn op de desbetreffende persoon of dier. Deze mix van remedies zit in een flesje en dient  4 X per dag ingenomen te worden.  
Tijdens een consult kan ik met de cliënt afstemmen welke Bachbloesems  voor hem of haar geschikt zouden zijn. Ik kan ter plekke een mix van remedies maken.

Nogmaals voor de duidelijkheid ik ben geen arts en adviseer  bij ernstige fysieke en mentale klachten altijd eerst contact op te nemen met een arts.

© Farasha Healing 2011-2014

-